مواد لازم برای تهیه دمپختک
باقالی رو از ۳ الی ۴ ساعت قبل خیس میکنیم.
خیس کردن باقالی
حالا کره رو با ۱ الی ۲ قاشق روغن داخل ماهیتابه میریزیم. برای این به جای روغن از کره استفاده میکنیم چون طعم دمپختکمون رو عالی میکنه.
اضافه کردن روغن و کره
پیاز رو خورد کرده و داخل ماهیتابه میریزم و مدام تفت میدیم تا یکدست طلایی بشه.
تفت دادن پیاز
وقتی پیاز طلایی شد بهش زرچوبه اضافه میکینم و باز کمی تفت میدیم.
اضافه کردن زرچوبه
بعد باقالی خیس کرده رو که آبکشی کردیم به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.
تفت دادن باقالی با پیاز
به باقالی ۱ پیمونه آب اضافه میکنیم تا کمی بپزه و آبش کشیده بشه.
اضافه کردن آب
حالا ۳ پیمونه برنج رو که از قبل با ۴ پیمونه آب خیس کردیم و بهش نمک زدیم رو حرارت میدیم تا جوش بیاد و قد بکشه.
جوش آوردن برنج
وقتی آب مثل شکل زیر جذب برنج شده بود، برنج آماده مخلوط شدن با باقالی هستش.
آب برنج کشیده شده
حالا برنج و باقالی رو با هم مخلوط میکنیم.
مخلوط کردن برنج و باقالی
کف قابلمه رو چرب کرده و مخلوط رو توش میریزیم و دمش میزاریم.
دم گذاشتن دمپختک
بعد از حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دمپختک خوشمره و لذیذمون آماده اس و میتونیم تنها یا با تخم مرغ نیمرو سروش کنیم.
راستی یادتون نره که دمپختک رو حتما با ترشی بخورین چون عااالی میشه…
دمپختک با نیمرو
نوش جان.