نویسنده
فرنگیس, در تاریخ می 5th, 2020 در دسته
روزانه
مواد لازم
- ۱ عدد پیاز نگینی خردشده
- ۳۲۵ گرم گوشت گوساله بدون استخوان
- زردچوبه فلفل قرمز دارچین به میزان لازم
- ۲ ق غ رب گوجه
- ۳ ق غ آبغوره
- ۱ ق غ آبلیمو تازه
- ۳ عدد گوجه متوسط
- ۵ عدد بادمجان قلمی باشه بهترهمتوسط
مراحل
- پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در قابلمه ریخته وتفت میدهیم. وقتی طلایی شد
- گوشت رو اضافه میکنیم درب قابلمه میذاریم بمدت پنج دقیقه بعد دارچین نصف ق چای خوری
- بعد از ده دقیقه نصف ق چ زردچوبه و نصف ق چ فلفل قرمز
- بعد ربع ساعت دوق غداخوری رب گوجه
- بعد پنج دقیقه سه لیوان آب جوش شعله روزیاد کرده تا دوسه جوش که خورد شعله کم میذاریم گوشت بپزه
- یکساعت بعدپخت نمک اضافه بعد درتابه ای گوجه وبادمجون رو سرخ کرده وگوشت همراه آبش به تابه اضافه کرده.سه ق غ آبغوره و یک ق غ آبلیمو رو موادمون میریزیم و به مدت سی دقیقه میذاریم جابیوفته.مامانم همیشه میگفت بادمجون قلمی برای خورش مجلسی بگیرید بعد بدون اینکه برش بزنید دوسه تا برش ظریف گرداگرد بادمجون بزنید ودرسته سرخش کنید باکلاهکش.